Početna Biografija Bioenergija Dokumentacija Tisak Video
         
 

Već kao mala otkrila sam neke od svojih potencijala, ali nisam tome pridavala nikakav značaj već sam to smatrala normalnim. Prve ozbiljnije nagovještaje moje "moći" spoznao je moj stric, srčani bolesnik, kojega sam masirala, te je nakon nekog vremena došlo do njegovog ozdravljenja. Ubrzo su "masiranje" zatražili i ostali rođaci i susjedi.

Nakon toga umjesto da završim studij predškolskog odgoja, počinjem ozbiljnije proučavati područje bioenergije. Krajem 60-ih se na ovim područjima znalo malo o tome te mu se pridavao karakter nečeg nadnaravnog i okultnog, tako da sam u početku, zbog sve brojnijih posjeta zainteresiranih ljudi, imala problema s ondašnjim SUP-om, pa čak i uvjetnu kaznu zatvora. Uvidjevši da tako neću previše naučiti, stupam u kontakt s gospodinom Zdenjekom Rejdak, predsjednikom Svjetske organizacije psihotroničara, koji me, zaintrigiran mojim pismom, poziva u Prag.

 

Slijede mnogobrojna istraživanja na najpoznatijim europskim institutima, a jedna od najvećih i najboljih su vršena u Moskvi, gdje je utvrđeno da sam ja jednostavno "kanal" za protok energije, te sam dobila i certifikat Akademije nauka (bivšeg) SSSR-a. Ubrzo nakon toga slijede pozivi na sve važnije svjetske kongrese alternativnog pristupa liječenju.

Da bi uopće mogla djelotvorno pomagati oboljelima, intenzivno proučavam i učim klasičnu medicinu, tako da danas posjedujem zavidno znanje s tog područja. Zbog velikog broja nevjernika, u svom dugogodišnjem radu, prikupljala sam svu dokumentaciju "riješenih slučajeva" kao dokaz da tamo gdje službena nauka nije mogla dati djelotvorne rezultate, alternativni pristup, iako još uvijek nerazjašnjen, pomaže na najbolji mogući način.

Aleja Blaža Jurišića 37/6
10000 Zagreb
Tel: +385 1 2981 664
Mob: +385 91 59 111 46

   
         
  design: COLORlab
(c) 2006 Nada Bolić